Dit gaat vast

verrassend overkomen.

Maar ja:

we zeggen

niet voor niks

‘Pleasantly Surprising’.

glen talloch

de schotse whisky

die zich overal thuisvoelt

Picture this:

Een whiskymerk dat genieten (van het leven, van haar producten) hoog in het vaandel heeft staan, en dat haar fans oproept om te genieten met mate? Ja, zeker. En niet alleen omdat het moet, of opgelegd is van overheidswege. We staan er zelf ook zo in ook wij nemen onze verantwoordelijkheid. Natuurlijk: samen een borrel nemen, een feestje vieren of het onderling gezellig hebben, is hartstikke leuk. Maar: het moet wel leuk blijven. Voor iedereen.

Hier vind je onze policy met betrekking tot User Generated Content.

Hier vind je tips om het leuk en gezellig te houden – ook voor je zelf.

En hier, op www.drinkwijzer.info, vind je eventueel nog aanvullende informatie.

User Generated Content Policy Glen Talloch Nederland

We hebben als Glen Talloch de gelegenheid en de verantwoordelijkheid om te stimuleren dat verantwoord genieten iets is waar mensen zelf voor kunnen kiezen. We volgen een consistente, effectieve benadering om verantwoordelijk alcoholgebruik te stimuleren – we doen er alles aan om alcoholmisbruik tegen te gaan. Op deze manier spelen we een actieve rol bij het tegengaan van onverantwoord drinkgedrag. We nemen ook onze verantwoordelijkheid als het gaat om content op onze online kanalen. Vandaar dat de volgende guidelines gelden als het gaat om het plaatsen of delen van comments, foto’s of ander (beeld)materiaal op onze kanalen.

Glen Talloch kan comments, foto’s of ander (beeld)materiaal verwijderen als:

  • Het geplaatst is door iemand onder de minimumleeftijd alcoholconsumptie óf als er iemand te zien is die onder de minimumleeftijd voor alcoholconsumptie (lijkt) te zijn.
  • Er positief of aanmoedigend gesproken wordt over het consumeren van alcohol onder de legale minimumleeftijd voor alcoholconsumptie.
  • Het aanzet tot of positief spreekt over overmatig alcoholgebruik.
  • Het een verband legt tussen consumptie van alcoholhoudende drank en actieve verkeersdeelname met welk vervoermiddel dan ook.
  • Het de indruk wekt dat er een causaal verband is tussen de consumptie van alcoholhoudende drank en het hebben van sociaal en seksueel succes.
  • Het suggereert dat consumptie van alcoholhoudende drank de beroepsuitoefening positief beïnvloedt.
  • Het een situatie weergeeft die- / of aanzet tot illegaal, risicovol, gewelddadig of agressief gedrag of dat gedrag aanmoedigt.
  • Het suggereert dat consumptie van alcoholhoudende drank een teken van volwassenheid is en onthouding van alcoholconsumptie een teken van onvolwassenheid.
  • Het oordeelt over diegene die kiezen geen alcohol te consumeren.
  • Het kwetsende taal of gebaren bevat; of zo gezien zou kunnen worden op basis van gender, ras, seksuele geaardheid, religie of cultuur.

Verantwoord genieten van Glen Talloch doe je zo:

Zorg voor een goede ‘bodem’.
Drink nooit op een lege maag. Eet altijd van tevoren, bij voorkeur iets met koolhydraten. En goed nieuws: het is aan te raden om tussendoor af en toe wat te snacken. Eten vertraagt namelijk de opname van alcohol en geeft je bovendien meer energie om plezier te hebben.

Water.
Wissel je glaasje whisky af met een glas water. Dat houdt je gehydrateerd en remt ook je drinksnelheid af. Drink ook nog een glas water voor je gaat slapen.

Denk kleiner.
Kies een kleiner glas.

Vermijd bijschenken.
Vermijd bijschenken zodat je goed je inname kunt bijhouden.

Maak ruimte.
Af en toe een frisdrankje tussendoor geeft je wat ruimte op een avond.

Wees bewust van rondjes.
Behoud de controle (ook over je portemonnee) door te opteren voor kleinere rondjes of een rondje over te slaan.

Vrouwen, opgelet.
Wees je als vrouw ervan bewust dat alcohol meer effect op het lichaam heeft, omdat het vrouwelijk lichaam minder vocht bevat.

Kies een BOB.
Bepaal voordat je van huis vertrekt wie de aangewezen bestuurder is die geen alcohol drinkt, of zorg ervoor dat je een taxi kunt nemen.

Neem pauzes.
Zorg ervoor dat je genoeg tijd hebt om uit te rusten en je lichaam te laten herstellen na een avondje uit. En blijf in top conditie!